Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Ботев (Пловдив) заплаши със съд бивш директор

0
Даниел Серехидо
Източник: ПФК Ботев (Пловдив)

Ботев (Пловдив) ще съди бившия изпълнителен директор на клуба Даниел Серехидо. Причината е, че испанецт често обсъжда ситуацията в клуба в социалните мрежи, въпреки, че от почти година не е на работа там.

„Канарчетата“ излязоха с официална позиция за публикациите и изказванията на Серехидо, в която обвиха, че ще си търсят правата по сдебен път.

„Изказваме дълбокото си разочарование от непрофесионално поведение на Даниел Серехидо, което има за цел единствено да урони доброто име и престиж на ПФК Ботев.

Той не е на работа в клуба от октомври 2021 година и не е в течение на клубните работа, както и няма никакво отношение към процеса на формиране и вземане на решенията в клуба. Изказаните от него мнения са плод единствено на спекулации и въображение, а не на обективни факти.

За защитата на всички наши права и законни интереси ще бъдат предприети нужните и предвидени в закона действия, включително и по съдебен ред“, се казва в изявлението на „жълто-черните“.
Видяно 17 пъти

Автор

Юри Славчев
Юри СлавчевЮри Славчев е български спортен журналист. Работил е като репортер за Канал 3. Освен това е водещ на предването "Спорт в Обектива". Отразява и коментира най-важните спортни събития. Известен е още с работата си за агенции като Блиц и редица други медии.
Коментирай

Няма коментари.