Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Ботев (Пловдив) трябва да победи в Кипър заради Тошко!

0

Ботев (Пловдив) се завърна в европейските клубни турнири, но по ирония на съдбата няма да може да разчита на Тодор Неделев. Най-силният футболист на отбора пострада тежко при пътен инцидент в Грузия с националите. 

Днес той се завърна обратно в България, след като прекара повече от 10 дни в Тбилиси. Първо беше опериран, а след престоя в болницата го преместиха в хотел. Сега най-сетне стъпи на родна земя и може да види с очите си колко обединени са всички фенове независимо от клубната си принадлежност у нас. 

Неделев се превърна в синоним на битка. В момента при споменаването на националния отбор всички усещат единствено неприязън, но магическият халф буди емоции на другия полюс. Всички българи му желаят бързо възстановяване и завръщане на терена. 

Жалко е, че Ботев няма да може да разчита на креативния си халф в тежките битки с АПОЕЛ. В Кипър ще е много трудно за българския представител. В редица мачове отборът показа, че е зависим от Тошко и това не е добре. 

Надяваме се, че старши треньорът Азрудин Валентич ще успее да запълни до някаква степен дупката в средата на терена, макар Неделев да е незаменим. Все пак преди всичко е важно здравето на Тодор и дано успее да продължи нормалния си начин на живот, пък останалото в спорта рано или късно ще си дойде на мястото. 

Видяно 16 пъти

Автор

Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.