Най-новият букмейкър е вече в БългарияСпорт Бонус: 30лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ + до 300лв Нов Клиент
ВХОД
РЕГИСТРАЦИЯ

Ботев (Пд) може да има нов треньор

0
Ботев Пловдив
Снимка: lap.bg

Пловдивският Ботев е все по-вероятно да има нов треньор от януари. Босненецът Азрудин Валентич може да бъде освободен, а мястото му да заеме друг чужденец. Отделно, Валентич е в плановете на шведски клуб, а наскоро към скандинавската страна пое неговият помощник Кристиан Тиритиело. 

Валентич застана начело на „канарчетата“ през януари. През втората половина на годината обаче настъпиха промени в клубното ръководство – изпълнителният директор Даниел Сереидо напусна, а от 1 декември бе възобновен постът спортен директор. На него бе назначен руснакът Иван Крупенин, който стана част от „жълто черните“ през октомври и досега работеше в сянка.

Ботев е на четвърто място в елита, като в събота приема Царско село в последния си мач за годината. Ако го спечели, ще зимува четвърти, макар че дори и при загуба може да остане на същото място, при положение че Славия не победи ЦСКА 1948.Видяно 10 пъти
Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.