Букмейкър на месеца
100% до 250лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
250лв за Спорт
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Ботев (Пд) е устремен към важни три точки

0
Ботев Пловдив
Снимка: lap.bg

Победата на Ботев в днешното домакинство срещу Славия на стадион в Коматево е без алтернатива. Домакините са предпоследни, но предвид финансирането и качеството им на състава е крайно време да започнат да побеждават и да се изкачат нагоре.

Под ръководството на Желко Копич „канарчетата“ живнаха, но все още резултатите им не са стабилни и продължават да са колебливи, особено на чужд терен. Трети евентуален успех за сезона днес обаче ще повиши самочувствието и увереността в силите на ботевци.

Столичани са костелив орех

Разбира се, те трябва да положат огромни усилия и да дадат всичко от себе си, за да преодолеят коравия съперник, какъвто без съмнение е Славия. Подопечните на Златомир Загорич са седми, след като събраха 18 точки, но имат и два мача по-малко. 

„Белите“ по традиция са неудобен противник на всеки стадион, но понякога в дълги периоди от мачове са били неузнаваеми на терена и ако това се повтори и днес, ще улеснят максимално пловдивчани. 

Ботев изчерпа лимита от грешки

Целта и на двата тима е влизане в шестицата и макар че на този етап „белите“ се представят по-добре, има достатъчно мачове, в които Ботев да покаже силата и мощта си, и да докаже, че неудачите и грешните стъпки в началото на сезона не се дължат само на липсата на Тодор Неделев, а са плод на лошо стечение на обстоятелствата.

Ботев притежава огромен отборен потенциал и всякакво друго класиране, освен на най-горните етажи в таблицата, би било равносилно на тотален футболен провал. 

Видяно 15 пъти

Автор

Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.