BETMARKET ВЕЧЕ В БЪЛГАРИЯ
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
BETMARKET ВЕЧЕ В БЪЛГАРИЯ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Ботев на Валентич има сили да спре Левски на „Герена“

0
Азрудин Валентич
Снимка: lap.bg

Ботев (Пловдив) е приятната изненада на настоящия футболен сезон в България. Който обаче следи събитията при „жълто-черните“ отблизо, съвсем не е изненадан от страхотното представяне на пловдивския гранд.

През настоящия сезон Ботев превърна домакинствата си в почти непреодолими за всеки един отбор в efbet Лига. Силни игри обаче са демонстрирани и при гостуванията, а главният виновник за това е старши треньорът Азрудин Валентич.

Специалистът превърна състава си в добре смазана сплав на качествени български футболисти и класни чужденци.

Съперник в следващия кръг е намиращия се в подем отбор на Левски. Мачър е в София и по традиция само при споменаването на този факт сме свикнали директно да отписваме пловдивчани.

През годините стадион „Георги Аспарухов“ се превърна в едно от най-неудобните места за гостуване на Ботев. Черната серия на „канарчетата“ беше нарушена през миналата година след двата гола на Току за 2:1, но без тази победа се отчитат години наред „синя“ доминация.

Ботев Джак Лейн

Именно Валентич успя да спре хегемонията на Левски на свой терен срещу Ботев и той е човекът, който отново може да накаже столичани.

Треньорският дуел със Станимир Стоилов е много любопитен. И двамата са страхотни професионалисти. Приближени до Азрудин твърдят, че той часове наред е гледал и анализирал мачове на „сините“. 

В това време той е успял да начертае план, с който да излезе като краен победител на „Герена“. 

Играчите на Ботев разполагат с нужната класа да спрат съперника си, който се засили много през пролетта. „Жълто-черните“ неслучайно са на трето място и дори имат амбиции за втората позиция, на която в момента е намиращият се в потресаваща форма – ЦСКА.

Видяно 30 пъти

Автор

Асен Красимиров

Асен Красимиров

Асен Красимиров е спортен редактор и анализатор с богат опит. Завършва образованието си в София, след което започва своята кариера в едни от водещите спортни медии у нас.
Коментирай

Няма коментари.