Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Ботев е огромен длъжник на бултрасите

0
Ботев Пловдив
Снимка: lap.bg

Пловдивският Ботев е огромен длъжник на своите верни привърженици и тази вечер получава възможност отчасти да им се реваншира за безобразното представяне досега в елитното ни първенство. Не е нормално и няма абсолютно никаква логика, отбор като в Ботев, в който всичко е наред – като финансиране, организация и пълноценно функциониране на клуба, да заема предпоследното място и да има само една победа след осем двубоя.

Абсурдно е, Ботев, в който дават едни от най-големите заплати в групата на майсторите и който, освен със скъпи играчи, разполага и с качествени такива, да е вкарал средно по един гол в осем мача и да е допуснал почти по два на мач във вратата си. Видно е, че до този момент полъхът на промяната, който се забеляза в игрово отношение след идването на Желко Копич, не носи така желаните скъпоценни точки. А и след време никой няма да помни как е играл Ботев, но ще помни класирането му.

Така че футболистите на Ботев да не се оправдават само с липсата на Тодор Неделев, а да се стегнат и да покажат, че може да играят добър и печеливш футбол. Да покажат, че заслужават да обличат тази свещена фланелка, носена от легенди като Динко Дерменджиев, Георги Попов, Виден Апостолов, Георги Славков, Костадин Костадинов, Петър Зехтински, Атанас Пашев, Антим Пехливанов и много други.

Ако на някой пък екипът на „канарчетата“ му тежи, да си тръгне сам и да не измъчва повече шефове, треньори и бултраси. Срещата на Коматево с лидера ЦСКА 1948 се очертава като рубикон за Ботев и единствено от неговите играчи зависи дали ще тръгне нагоре или ще продължи да затъва.


Видяно 23 пъти

Автор

Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.