Босът на Славия скочи на съдия

0
Венцеслав Стефанов
Снимка: lap.bg

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов направи любопитен коментар на думите на Христо Ристосков. Бившият футболен съдия каза по адрес на Венци, че е на възраст, на която хората започват да се вдетиняват. Освен това Ристосков обеща да покани Стефанов на стадиона на Вихрен в Сандански и определи Борислав Михайлов за един второразреден бивш вратар.

„Мислех го за по-свестен човек. Седнал да говори за възрастта, той понеже е юноша бледен. И той е тези хора, които само са вземали от футбола. На прост човек пари може да му дадеш, но акъл – не. Кани ме на стадиона в Сандански, а той с този стадион има връзка, колкото аз с НАСА. Глупост е и това, което казва, че Боби Михайлов бил второразреден вратар. Това не е сериозно“, каза Стефанов

„Ристосков направи изцепки и Боби го изгони от съдийството. Сега взел да говори такива безпочвени неща, с които се излага. Боби има над 100 мача за България, какъв второразреден вратар е бил? Да не се излага с такива изказвания. Може би тази пандемия и него го е чукнала някъде. Хората в Европа знаят кой е Борислав Михайлов, но никой не е чувал за Христо Ристосков. Луд за връзване“, заяви още Венцеслав Стефанов.

Видяно 182 пъти
Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.