Босът на „белите“: Феновете на Левски могат и барбекю да си направят на стадиона

0
Венцеслав Стефанов
Снимка: lap.bg

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов призна, че са били надиграни от Левски, но критикува остро феновете на „сините“ за поведението им. Отборът на Станимир Стоилов спечели срещата на „Овча купел“ с 1:0 след гол на Билал Бари, който се разписа с глава след пас на Радослав Цонев.

„Честитя победата на Левски. Играха по-добре, спечелиха заслужено. Поведението на агитката им обаче отново беше абсурдно. Да палиш транспаранти, боже. Простотията ходи по хората, а полицията, на която плащаме, седи и гледа. За какво им плащаме тогава? Феновете на Левски могат и барбекю да си направят на стадиона другия път. Това е недопустимо. Демокрацията при нас е анархия“, заяви Стефанов.

„Сега ми е много интересно какво наказание ще получи Левски. Чакам да видя решението на Дисциплинарната комисия. На следващия мач с Левски цената на билета ще бъде минимум 30 лева. Те как ще реагират, ако някой отиде в техния дом и започне да пали, каквото му падне. Не става така“, каза още Венцеслав Стефанов.

Видяно 21 пъти
Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.