Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Бостън ще докара финалите до мач №7 според bet365

0
бостън селтикс нба

Мач номер 6 от финалната серия в Националната баскетболна асоциация между отборите на Бостън Селтикс и Голдън Стейт Уориърс ще се проведе в ранните часове на петък (българско време). Третата домакинска среща на „келтите“ е предвидена за 04:00 през нощта.

Авторитетният международен сайт за онлайн залози дава прдимство на 17-кратните шампиони. Коефициентът за победа на домакините е 1.60, докато този за гостите е 2.45. Актуален bet365 работещ линк може да намерите в нашето специално ревю на сайта.

Играчите на Име Удока са изправени до стената и нямат друг избор освен победа. „Детелините“ спечелиха първата и загубиха втората среща в „Ти Ди Гардън“. В мач №3 „зелените“ доминираха подкошието с 47 овладяни борби срещу едва 31 за „войните“, но в мач №4 картинката бе коренно различна – 55 срещу 42 в полза на Уориърс.

Възпитаниците на Стив Кър могат да приключат всичко още тази вечер, а най-голямата въпросителна е какъв мач ще има Клей Томпсън. В първите две срещи на вражеска тритория Стеф Къри вкара 31 и 43 точки, докато Томпсън се отчете с 25 и 18. Клей винаги спасява положението, когато има мач №6 и именно към него ще бъдат насочени всички погледи довечера.

Видяно 26 пъти

Автор

Божидар Тодоров
Божидар ТодоровБожидар е работил дълги години в спортни медии, където е отразявал най-различни спортни събития от родния и чуждестранния спорт. Неговите публикации са известни още, когато имаше Еврофутбол и сп. МеридианМач
Коментирай

Няма коментари.