Бостън фаворит в домакинството си на Торонто според bet365

0
бостън селтикс нба

И тази вечер екшънът в Националната баскетболна асоциация ще бъде на ниво, а ние ще обърнем внимание на дерби от Атлантическата дивизия в източната конференция между отборите на Бостън Селтикс и Торонто Раптърс. „Зелените“ влизат в мача с актив от 4 победи и 6 загуби, докато „червено-черните“ са с баланс 6 победи и 5 поражения.

Авторитетният международен сайт за онлайн залози bet365 дава предимство на възпитаниците на Име Удока с коефициент 1.76, докато ставката за победа на играчите на Ник Нърс е 2.10. Вашите индивидуални bet365 спортни залози може да направите и следите по всяко едно време на денонощието.

„Детелините“ загубиха последния си мач и се намират на последно място в дивизията си. „Келтите“ все още нямат победа като домакин, губейки всикчите си три мача в „Ти Ди Гардън“ през настоящия сезон. Селтикс нямат и победа в двете си срещи срещу отбори от дивизията.

„Динозаврите“ влизат в мача в серия от две поредни загуби, което ги оставя на 4-то място в Атлантическата дивизия. Канадският отбор се представя много по-силно като гост и все още няма поражение далеч от дома – 4 победи в 4 мача.

Видяно 13 пъти
Божидар Тодоров
Божидар ТодоровБожидар е работил дълги години в спортни медии, където е отразявал най-различни спортни събития от родния и чуждестранния спорт. Неговите публикации са известни още, когато имаше Еврофутбол и сп. МеридианМач
Коментирай

Няма коментари.