BETMARKET ВЕЧЕ В БЪЛГАРИЯ
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
BETMARKET ВЕЧЕ В БЪЛГАРИЯ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

„Вкарай в Деветката“ – бонус оферта за акумулатори от 1xbet

0
1xbet бонус вкарай в деветката
Бонус за акумулаторен залог от 1xbet.

Сред портфолиото от бонус предложения в сайта на 1хбет се намира и една по-различна промоция от популярните такива, които компанията предлага. В нашето бонус код ревю за 1xbet сме описали подробно всички актуални оферти на бранда, а в следващите редове ще ви запознаем с еднократния бонус за акумулаторни залози. Самата оферта носи името “Вкарай в деветката” и може да ви донесе специален бонус, който не е ограничен като сума.

Участвай в този бонус


Същност на бонус офертата

Промоцията на 1хбет е насочена специално към спортните залози. Освен това, самият класиращ се залог трябва да бъде от тип права колонка с 10 събития. Това условие е строго определено и талони с друг брой събития няма да се зачитат. Същността на бонуса се крие в това, че ако 9 от 10-те събития във вашия фиш се окажат печеливши, вие ще спечелите 9% под формата на бонус, който се изчислява върху потенциалната печалба от тези събития. Това означава, че ако само една селекция във вашия фиш се окаже непечеливша, вие пак ще спечелите бонус. За целта обаче останалите 9 мача трябва да бъдат познати.

Друго важно правило за самия бонус е, че всички събития в акумулатора трябва да бъдат с коефициент от поне 1.60. Добрата новина е, че няма значение на кой спорт и на кой маркет са вашите селекции – всеки тип от наличните в сайта ще бъдат на разположение. Важното е залогът ви да бъде поставен с реални пари.

При изчислението на сумата на бонуса се взема предвид потенциалната печалба от 9-те събития, като се пресмята и сумата на залога. Това ще рече, че 9-те коефициента се умножават помежду си и по сумата на самия залог. След това, от полученото произведение се изчислява 9%, което показва какъв бонус ще получите.


Правила и условия на бонуса

Не е тайна, че почти всички бонуси и промоции се предлагат с конкретни правила. Така е и при настоящата оферта на букмейкъра 1xbet, но смеем да твърдим, че самите изисквания не са никак тежки. Нека ги обобщим в следващия списък:

  • Офертата е валидна за успешно попълнени и валидирани профили в сайта.
  • Нужно е да се даде съгласие за участие в бонуса.
  • Залози с безплатни суми или advancebet не се зачитат към промоцията.
  • Бонусът се начислява до 20 минути след края на последното събитие в акумулатора.
  • Нужно е участващите в талона акумулатори да бъдат с дата до 30 дни от извършването на залога.
  • Промоцията е валидна само веднъж за всеки един потребител на 1xbet.

Добрата новина за самия бонус е, че правилата не изискват от него да извършите определен брой превъртания, за да го усвоите. Това означава, че ще го получите като свободен баланс, който може да използвате по ваше усмотрение.

Офертата определено е добра и заслужава вниманието ви, особено ако обичате да залагате на спортни събития и множествени залози. Единственият недостатък на този бонус е, че е валиден само по веднъж на клиент, но пък може да ви донесе доста солидна сума.

Видяно 30 пъти

Автор

Кристиян Кюлюнков
Кристиян Кюлюнков
Сертифициран Експерт
Кристиян Кюлюнков е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на различните компании. В Нострабет се занимава с писане, оформяне и публикуване на експертни ревюта, както и работа по прогнозите и спортните новини.
Коментирай

Няма коментари.