Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Бонучи: Отново изнесохме урок на англичаните

0
лео бонучи италия

Един от основните футболисти в националния отбор на Италия Леонардо Бонучи бе на върха на вълната след вчерашната победа над Англия. „Скуадра адзура“ вдигна трофея след победа над „Трите лъва“ на дузпи, след като редовното време и продълженията не излъчиха победител.

Именно 34-годишният Бонучи се оказа големия герой за Италия. Защитникът на Ювентус изравни резултата в 67-та минута и вкара третата дузпа при изпълнението на 11-метрови наказателни удари.

„Това е сбъдната мечта и на треньора, и на целия отбор. Когато се събрахме в Сардиния, имаше нещо различно в сравнение с миналото. Постепенно изградихме самочувствие, увереност и сплотеност. Това беше черешката на тортата, която ни прави легенди“

„Чувството е уникално. Да видя как 58 000 човека напускат стадиона преди да бъде дадена Купата е безценно. Сега тя идва в Рим. Те си мислеха, че остава в Лондон. Съжалявам за тях, но Италия отново им изнесе урок“, добави Бонучи.

Видяно 103 пъти

Автор

Божидар Тодоров
Божидар ТодоровБожидар е работил дълги години в спортни медии, където е отразявал най-различни спортни събития от родния и чуждестранния спорт. Неговите публикации са известни още, когато имаше Еврофутбол и сп. МеридианМач
Коментирай

Няма коментари.