BETMARKET ВЕЧЕ В БЪЛГАРИЯ
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
BETMARKET ВЕЧЕ В БЪЛГАРИЯ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Боксьорите ни записаха три загуби на Европейското

0
Радослав Росенов
Снимка: lap.bg

Българските боксьори допуснаха три поражения в третия ден на Европейското първенство за мъже в арменската столица Ереван. Най-драматично се разви срещата на Радослав Росенов при 60-килограмовите. 18-годишният русенец дебютира на такъв форум в много оспорван мач срещу Вилиам Танко, като словакът стигна до успеха в равностойния двубой в последния рунд.

Носителят на Купа „Странджа“ и европейски шампион при 22-годишните отстъпи с 0:5 гласа, след като след първите два рунда съдийските карти бяха равни. В решителния трети рунд Росенов се хвърли за победа и двамата съперници си размениха доста удари, но съдиите прецениха, че тези на Танко са по-точни и го посочиха за победител.

Аут от първенството са и други двама наши боксьори. В категория до 75 килограма Рами Киуан отстъпи с 0:5 съдийски гласа на ирландеца Габриел Досън. Със същия резултат Кристиян Димитров загуби от представителя на домакините Рафаел Ованисян в категория до 86 килограма.


Видяно 26 пъти

Автор

Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.