Божиков не е вариант за защитата на ЦСКА

0
Васил Божиков
Снимка: lap.bg

Националът Васил Божиков няма да премине в ЦСКА, каквато възможност се откри преди няколко дни. От „Българска армия“ са потърсили доскорошния капитан на Слован (Братислава), напуснал словашкия клуб като свободен агент. Желанието на футболиста е било да продължи кариерата си в чужбина. 

„Чухме се с представители на ЦСКА. Потърсиха ме, за да разберат каква е ситуацията около мен. След това обаче не е имало следващи разговори. В момента съм в Германия. Желанието ми е да продължа кариерата си в чужбина. Клубовете тепърва започват подготовка и очаквам скоро бъдещето ми да стане ясно“, сподели самият той. 

Все пак „червените“ имат трима централни защитници в момента – Юрген Матей, Мено Кох и Енес Махмутович. При нужда дупките могат да запълват млади българи от втория отбор. 

Видяно 18 пъти
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.