Боби: Не се сърдя на ЦСКА

0
Борислав Михайлов
Снимка: lap.bg

Шефът на БФС призна, че не е обиден на ЦСКА и неговите фенове. Армейците издигнаха Бербатов за президент на футболната централа, а привържениците им скандираха обидни думи по адрес на Борислав Михайлов по време на дербито с Левски. Михайлов обаче каза, че уважението му към „червените“ не се променя.

„Нормално е ЦСКА да издигне кандидатурата на Бербатов, но подобно отношение към нито един президент на клуб, особено към мен, не е нормално, защото аз съм помагал на ЦСКА многократно пред УЕФА, както съм го правил и за други отбори“, заяви Михайлов.

„Каквото и да правят феновете, това няма нищо общо с конгреса. Не съм обиден на феновете на ЦСКА. Всеки има право да поддържа, когото си поиска, но не по този начин. В много държави никой не се занимава с президента на БФС и дори не му знаят името. Тук в България болните проблеми се пренасят върху здравата глава“, допълни Боби.

„Аз винаги съм уважавал ЦСКА. Гледал съм много мачове на ЦСКА, имам много приятели от клуба, дори роднини. Приятели сме с големи футболисти като Джони Велинов, Емил Костадинов и много други. По никакъв начин няма да променя отношението си към ЦСКА“, каза още Борислав Михайлов.

Видяно 51 пъти
Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.