Боби: Не съм скаран със Стоичков и Любо Пенев

0
Борислав Михайлов
Снимка: lap.bg

Футболните хора знаят, че шефът на БФС е в обтегнати отношения с най-успешния български футболист и друга голяма легенда на футбола ни. Днес Боби Михайлов каза какво изпитва към Христо Стоичков и Любо Пенев.

Михайлов заяви, че не е в лоши отношения с двамата си бивши съотборници в националния отбор. „Не съм в лоши отношения с Христо Стоичков и Любо Пенев. Никой с никого не е скаран. Времето си минава, всеки го хваща живота и пътищата се разделят. В един момент футболът ни събира под някаква форма – кой шеф, кой треньор на някой отбор“, каза Михайлов.

Това че Мартин и Стилиян подкрепят Бербатов е нормално, тъй като са от едно поколение. Няма нищо странно между мен и Стоичков и Пенев. Всеки е в различна среда, което неминуемо влияе на един човек“, каза още Борислав Михайлов пред колегите от Sportal.bg.

Видяно 168 пъти
Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.