Боби Михайлов: Амбицира ме подкрепата на хората

0
Боби Михайлов
снимка: Lap.bg

Президентът на БФС Борислав Михайлов обяви, че е бил амбициран да ръководи отново футбола ни, след като е видял подкрепата на хората. Също така той призна, че и агресията на единия кандидат го е подтикнала още по-силно да иска победата.

„Почувствах удовлетворение от това, че мнозинството ме избра. Амбицира ме подкрепата на хората, както и агресията на екипа на единия кандидат, и то от хора, които са работили в БФС.

Хората на Бербатов ходят само по съдилища, но не е това начина да се печели доверие или конгрес. Те нямат програма, нямат бюджет“, започна Михайлов.

„Мечтата ми е да има национален футболен стадион у нас и се надявам да се случи до четири години“, продължи президентът на БФС.

„Когато подадох оставка политически натиск не съм имал, но дори и да имаше, пак нямаше да кажа, защото това е опасно. Нямаше да е добре за българския футбол. Но със сигурност имаше някаква организация срещу мен. Много отдалече започнаха да говорят англичаните, че сме расисти. Това беше насадено, подготвено и използвано по най-добрия начин.

Много хора ме предадоха, но аз съм много добър човек по душа и това ми е една от най-големите грешки. Всеки ден правя добрини и ще продължа, защото доброто винаги побеждава“, завърши Михайлов.

Видяно 10 пъти
Слави Янакиев

Слави Янакиев

Коментирай

Няма коментари.