Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Боби Михайлов обяви сензационна новина за футбола

0
Борислав Михайлов
Снимка: lap.bg

Шефът на футболната централа обяви сензационна новина и ако това, което смята да направи, се случи, ще е нещо невиждано в родния футбол. Намеренията на Борислав Михайлов са зависими от построяването на още модерни стадиони у нас или реновирането на такива.

На пръв поглед Пловдив е възможно да разполага с три прекрасни съоръжения, Варна – с едно, а и има и планове за нов стадион в столицата.

Да се надяваме, че до една-две години ще имаме стадион, с който може да участваме и да докарам тук финал за Суперкупата на Европа или Лига на конференциите. Футболът е най-популярният спорт, но липсва инфраструктура към момента. Да, стадион „Пловдив“ е голямата ми болка. Там също може да се направи реконструкция и инвестицията да не е голяма. Чашата е добре направена, бетонът си стои, теренът е добър, защото никой не влиза. Трябва да се сложат седалки, заяви Борислав Михайлов.


Видяно 14 пъти

Автор

Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.