Боби Цонев: Станимир Стоилов не се занимава с интриги

0
Борислав Цонев
Снимка: lap.bg

Тренираме всеки ден, за да се опитаме да се подобряваме като индивидуалности и като отбор. В последно време не бяха задоволяващи резултатите, но сега след тази пауза, която беше, мисля, че ще направим по-добри резултати. Това каза халфът на Левски Борислав Цонев, след като бе награден със „Златната топка“ за най-добър футболист на месец август.

Победата срещу Локомотив (София) може би ще ни даде така спокойствие със сигурност, тъй като напрежението беше огромно преди преди този мач. Смея да твърдя, че в последните мачове, в които загубихме точки, и от ЦСКА, и от Лудогорец, не мисля, че трябваше да са загубени всичките три точки. Дори можеше да спечелим някой от мачовете, като този с Локомотив в Пловдив, но така се стекоха обстоятелствата и не успяхме да вземем нищо. Може би в този мач с Локомотив (София) имаше по-голямо напрежение и след този гол в първата минута се стъписахме леко, но успяхме да победим и се надявам, че с тази победа започват по-добрите игри за нас и да побеждаваме, допълни Цонев.

Като цяло в Левски ЦСКА, в най-големите отбори, винаги има такива спекулации, каквито се завъртяха около мен и брат ми, след като бяхме сменени в мача срещу Локомотив (София). Може би, от някакви такива странични фактори, се опитват да вкарат напрежение в този момент, което не е необходимо. Нормални са тези неща, но не ни влияят. Ако има нещо, г-н Стоилов винаги ще ни го каже. Той не е такъв човек, че да се занимава с интриги. Ако има нещо, винаги ти го казва, вика те на разговор и ти го казва. А и смятам, че точно в този момент той се опитва да изглеждаме по-добре като отбор и мисли за хубави неща, отколкото да се занимава с такива странични неща, каза още Цонев.

Г-н Стоилов подобри най-важното – дисциплината, не само на терена и съблекалнята, и като цяло доста хубави неща са променени, вие го виждате. Резултатите в момента не са задоволяващи за него, и за нас, и за клуба, но мисля, че по-добрата организация и дисциплина са предпоставка за скорошни успехи и победи. Надявам се да е така, затова работим всички, и той, и ние като футболисти изпълняваме неговите указания. Така че, надявам се в много скоро време да се види ефекта, завърши Борислав Цонев.


Видяно 30 пъти
Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.