Боби: Бербатов се превърна във фабрика за фалшиви новини и лъжи

0
Борислав Михайлов
Снимка: lap.bg

Борислав Михайлов засипа с критики Димитър Бербатов. „Тъжно е, че човек като Димитър Бербатов, който има заслужено място в историята на българския футбол, се е превърнал във фабрика за производство на фалшиви новини, лъжи и манипулации. Воден от една-единствена цел – да седне на президентския стол на БФС, при това, след като загуби на извънредния Конгрес“, заяви Боби.

„Вместо да влага толкова много енергия и усилия в създаването и тиражирането на неистини, може да насочи всичките си възможности в градивна посока. Например да помисли и заедно с екипа да кажат с какво биха помогнали на българския футбол. Защото за доброто на българския футбол може да работи всеки по някакъв начин от всяка позиция. Стига да има желание и да може“, допълни Михайлов.

„Бербатов очевидно има огромно желание. Очаквам да покаже, че иска да работи за българския футбол, а не му е самоцел президентският пост в БФС. Защото с действията си до момента, той не помага на българския футбол. Тиражирането на „новини“ за проверка от икономическа полиция и прокуратурата, за неподадени навреме документи на БФС, за отказ на Софийски градски съд да впише решенията, взети на извънредния Конгрес, имат само една цел – да вредят на българския футбол. Истината и фактите по тези теми коментира днес изпълнителният директор на БФС Борислав Попов. Горещо препоръчвам на всички, които обичат българския футбол, да се запознаят с тях ето тук:  https://bit.ly/30yvVAY“, написа Борислав Михайлов в личния си профил във фейсбук.

Видяно 9 пъти
Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.