BETMARKET ВЕЧЕ В БЪЛГАРИЯ
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
BETMARKET ВЕЧЕ В БЪЛГАРИЯ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Блестящ Тайсън Фюри нокаутира Дилиън Уайт

0

Един от най-чаканите боксови сблъсъци за годината приключи по очакван начин – с победа за Тайсън Фюри. Световният шампион на Световния боксов съвет в тежка категория нокаутира сънародика си и Дилиън Уайт в шестия рунд от мача им, който се проведе на „Уембли“.

„Краля на циганите“ се поздрави с победата напълно заслужено, тъй като контролираше всичко случващо се на ринга. Шампионът се възползваше чудесно от предимството си в ръста и разтега и маркираше от дистанция Уайт, който трудно пласираше качествени удари.

Неволен удар на глави в петия рунд отвори аракада над дясното око на Уайт, който разчиташе прекалено много на единични атаки в тялото. Фюри пък пускаше много леви прави, които често пъти попадаха в главата на Дилиън Уайт.

Решителният момент дойде в средата на шестия рунд, когато двамата боксьори стояха в центъра на ринга. Фюри пусна ляв прав, който едвам докосна Уайт, но моментално след това пласира зверски десен ъперкът в брадата на Уайт, а претендентът падна по гръб на земята. Въпреки че успя да се изправи, Уайт не бе в състояние да продължи и реферът прекрати мача.


Видяно 40 пъти

Автор

Божидар Тодоров
Божидар ТодоровБожидар е работил дълги години в спортни медии, където е отразявал най-различни спортни събития от родния и чуждестранния спорт. Неговите публикации са известни още, когато имаше Еврофутбол и сп. МеридианМач
Коментирай

Няма коментари.