Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Блажевич: Идвам в Левски, за да стана първи

0
Анте Блажевич
Стопкадър: You tube

Новият футболист на Левски Анте Блажевич обяви, че целта пред него и отбора е само една – първото място. „Много съм доволен да бъда в този велик клуб, с традиции. Надявам се, че ще се приспособя към отбора. Чакам с нетърпение старта на подготовката. Водихме преговори с Левски от близо месец, но в последните дни нещата се ускориха, и ето че вече подписах. Имах и други предложения, но избрах Левски заради величието на клуба, привържениците и треньора Станимир Стоилов“, каза Блажевич.

/p>

„Играя като десен бек, мога да действам и на по-предни позиции, но предпочитам първата. Все още не съм се запознал с никой в клуба, с изключение на ръководството. Но знам много за клуба и за привържениците. Левски тръгна отново нагоре и целта е само една и тя се знае – трофей и първо място. Само Левски“, заяви още Анте Блажевич.

Видяно 53 пъти

Автор

Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.