Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Битката за Тракия отново приковава погледите

0
Берое
Снимка: lap.bg

Едно от най-големите съперничества в бъларския футбол ще се проведе за пореден път тази вечер. Берое приема Ботев (Пловдив) в мач, който носи името Битката за Тракия. Двата отбора не се намират в най-доброто си състояние и по различни причини от началото на сезона редят слаби мачове. Домакините от Стара Загора са 11-и във временното класиране с 4 точки, докато „канарчетата“ са последни с четири поражения.

Точно днешната среща може да се окаже преломен момент за Берое или Ботев. Пловдивчани ще бъдат водени за пръв път от новия си треньор Желко Копич начело на пловдивчани. Той замени на поста Азрудин Валентич.

Очаква се от първата минута за Ботев да стартира бившият играч на Лудогорец Елвис Ману. Антонио Перера е с контузия, а срещата пропускат още Тодор Неделев, Станислав Работов, Атанас Чернев и Джеймс Етоо.

Наставникът на Берое Петър Хубчев чака до последно да разбере дали всичко с картотеката на Абел Анисе и дали той ще може да вземе участие. С контузия пък е Николай Николаев.


Видяно 13 пъти

Автор

Юри Славчев
Юри СлавчевЮри Славчев е български спортен журналист. Работил е като репортер за Канал 3. Освен това е водещ на предването "Спорт в Обектива". Отразява и коментира най-важните спортни събития. Известен е още с работата си за агенции като Блиц и редица други медии.
Коментирай

Няма коментари.