Най-новият букмейкър е вече в БългарияСпорт Бонус: 30лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ + до 300лв Нов Клиент
ВХОД
РЕГИСТРАЦИЯ

Вместо повече българи: БФС взе необмислено решение за efbet Лига

0
бОяна бфс
Снимка: Lap.bg

БФС реши от новия сезон в efbet Лига да могат да играят по петима чужденци с паспорти извън Европейския съюз в даден отбор. 

До сега най-вече ЦСКА и Лудогорец имаха проблеми от такова естество. Само по трима такива играчи можеха да влизат в групата за мача. Така например в Борисовата градина трябваше да оставят Жеферсон, Кейта, Бисмарк Чарлс или преди това Евандро извън състава си. 

При шампионите ситуацията не е по-различна. 

ЦСКА

Все пак това решение на футболната централа изглежда не на място, предвид катастрофалните резултати на националния отбор. Вместо да играят повече българи, сега във водещите отбори ще има още чужденци. 

Очаква се Ботев (Пловдив) също да се възползва от новото правило. След идването на Антон Зингаревич бяха представени куп иностранци, а броят им не спира да расте с всеки изминал ден. 

Питаме се – обмислено ли бе това решение на БФС и кой изобщо го взе, при положение, че съдът не е решил окончателно в полза на Борис Михаилов.

Едва ли обаче ще получим отговор. 

Във федерацията мълчанието е твърде дълбоко, а с непоследователните си решения журналисти и фенове са свикнали отдавна. 

Видяно 19 пъти
Асен Красимиров

Асен Красимиров

Асен Красимиров е спортен редактор и анализатор с богат опит. Завършва образованието си в София, след което започва своята кариера в едни от водещите спортни медии у нас.
Коментирай

Няма коментари.