Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

БФС отказало контрола с Аржентина

0
аржентина
facebook.com

Ръководството на Българския футболен съюз е отказало предложение на аржентинската федерация за приятелска среща през есента, съобщават колегите от Тема Спорт. Трикольорите са получили предложение да се изправят срещу Лео Меси и ко на Националния стадион „Васил Левски“ в края на октомври. „Гаучосите“ са искали да проведат част от подготовката си за Световното първенство в Катар на базата в Бояна.

Двукратните световни шампиони са изпратили заявка до ръководните фактори у нас, но не са получили навременен отговор и са прекроили плановете си. Преди няколко седмица от централата се „похвалиха“, че националният ни отбор ще играе приятелски срещи с държави като Кипър и Люксембург на 16 и 20 ноември.

На 23.09 и 26.09 националите приемат Гибралтар и гостуват на Северна Македония в мачове от Лигата на нациите. На 9 октомври във Франкфурт пък ще се тегли жребият за квалификациите за Евро 2024, които ще се проведат между март и ноември догодина.

Видяно 13 пъти

Автор

Божидар Тодоров
Божидар ТодоровБожидар е работил дълги години в спортни медии, където е отразявал най-различни спортни събития от родния и чуждестранния спорт. Неговите публикации са известни още, когато имаше Еврофутбол и сп. МеридианМач
Коментирай

Няма коментари.