Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Без Медведев и Зверев на „Уимбълдън“

0
Даниил Медведев
Снимка: Twitter

Предстоящият трети голям турнир за годината „Уимбдълдън“ ще мине без трима от най-добрите тенис играчи в момента. Днес излезе официалната схема за адпреварата, която стартира следващата седмица в Лондон. Моментално впечатление прави липсата на световните номер 1 и 2 Данил Медведев и на трайно контузения Александър Зверев.

Андрей Рубльов, който е номер 8 в света, също няма да играе на тазгодишното състезание заради забраната на организаторите да допускат руски играчи. В същото време най-добрият роден тенисист Григор Димитров отбеляза прогрес с едно място в световната ранглиста. Хасковлията прекара една седмциа на 22-ро място, но от днес отново е 21-ви. Той ще бъде поставен под №18 за „Уимбълдън“ заради отсъствието на руснаците Медведев и Рубльов и невъзстановения от травмите си Зверев.

Видяно 12 пъти

Автор

Божидар Тодоров
Божидар ТодоровБожидар е работил дълги години в спортни медии, където е отразявал най-различни спортни събития от родния и чуждестранния спорт. Неговите публикации са известни още, когато имаше Еврофутбол и сп. МеридианМач
Коментирай

Няма коментари.