Искаш да притежаваш Porsche? BetWinner ти дава тази възможност!

0 коментара
betwinner игра за porsche 718 spyder
Игра от BetWinner с водеща награда Porsche 718 Spyder.

Компанията за спортни залози и казино игри в Интернет BetWinner ще зарадва един изключително голям късметлия, който ще спечели чисто ново Porsche 718 Spyder! Букмейкърът ще разиграе колата чрез томбола, като всички регистрирани играчи в сайта, които си спечелят талони за участие, ще могат да се включат в тегленето. Финалът на играта е на 19 Май, така че се замислете дали искате да имате тази кола и опитайте своя късмет. В следващите редове ще ви разкажем и подробности относно правилата за участие в надпреварата.

Участвай в играта на BetWinner


Как да се включа в играта за Порше 718?

Условията за участие в играта са доста лесни. Трябва да спечелите билети за участие в лотарията, с които може да спечелите колата или друга награда. Ако вече имате регистрация в BetWinner и сте попълнили всичките данни на своя профил, остава да заредите страницата на промоцията и да изберете бутон “Участвай”. По този начин ще заявите желанието си да се включите в рамките на играта.

След като сте готови с първата стъпка, остава да си спечелите билети за участие в тегленето. Това става като извършите единичен залог на пазар за краен изход от конкретен двубой – избирате победа за домакин, гост или равенство. Залогът ви трябва да бъде на стойност от поне 10 Евро и с коефициент 1.80 или по-висок. Независимо дали залогът ви печели или губи, след като сте го оставили да се финализира самостоятелно (без да използвате cash out), той ще ви донесе билет за участие в тегленето на автомобила. Другата добра новина е, че няма ограничение във вида на спорта, който ще изберете. Няма и лимит на билетите, които може да си спечелите.

Играта на BetWinner продължава до 19.05.2021, така че до този момент ще може да печелите билети за участие с всеки успешен залог. Тегленето на наградите ще се извърши на 24 Май.


Има ли други награди от промоцията?

След като вече сте наясно как да си спечелите билети за участие в турнира, нека коментираме и всички награди в офертата. Ето и какви са те:

  • Супер награда – Porsche 718 Spyder – само за 1 голям късметлия
Бонус точкиБрой победители
10 00010
500020
200030
100040
50050
200100
100200
50300

Промоционалните точки могат да се използват в сайта на BetWinner, като с тях може да си осигурите различни бонус оферти, бонуси без депозит, безплатни залози и други.

Със спечелването на голямата награда – Порше 718, вие се съгласявате да участвате в OneLife Rally събитието, на което BetWinner партнира. Освен това, всеки потенциален победител се съгласява да участва в снимките, рекламите и интервютата около това събитие. То ще се проведе между 26 Юни и 3 Юли, като началото ще бъде дадено в Истанбул, а финалът е в Прага. Вие ще получите 2 билета за участие в ралито, така че ще може да доведе с вас и любим човек. Освен всичко, от БетУинър са помислили и за горивото, след като ще ви осигурят €2000 за бензин.

Всички награди ще бъдат изтеглени на 24.05.2021 г. от 18:00 ч. Тогава ще може да разберете дали печелите Порше-то.


Повече информация за голямата награда

Porsche 718 Spyder е една от последните разработки на автомобилния производител. Цената на автомобила стартира от малко над $98 000, така че и сами може да си представите какво бижу може да подкарате. 718 Spyder разполага с 414 конски сили, а времето за набиране от 0 до 100 км/ч е 3,7 секунди! Максималната скорост, измерена на писта с колата, е 300 км/ч.

Колата ще ви впечатли с елегантен дизайн, внедрени са последните технологии на индустрията, а освен всичко е и с подвижен покрив. Един от късметлиите в играта на BetWinner определено ще може да се наслади на всичко това от първо лице.


Промоционалната кампания на оператора за Porsche е изключително приятна изненада за всички потребители на компанията. Правилата и условията за участие са доста лесни, така че всеки клиент на букмейкъра да може да се включи в томболата. Големият късметлия обаче ще бъде само един. Той ще се докосне до чисто ново Porsche 718 Spyder.

Видяно 17 пъти
Коментирай

Няма коментари.

Кристиян Кюлюнков

Кристиян Кюлюнков

Кристиян Кюлюнков е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на различните компании. В Нострабет се занимава с писане, оформяне и публикуване на експертни ревюта, както и работа по прогнозите и спортните новини.