Betway примамва с коефициент за три победи на корта

0
Джон Иснър
Снимка: Twitter

Турнирът на трева в Нюпорт от АТP е събрал едни от най-силните тенисисти в света. Някои от тях са големите фаворити за трофея, който ще им позволи също да вземат и лъвския пай от наградния фонд. Всички те са специалисти на тревна настилка и знаят как да печелят на нея.

Сред тези, които преследват крайната победа, са поставеният под номер едно в основната схеам Феликс-Ожер Алиасим и поставеният под номер две Джон Иснър, като силното оръжие на двамата са бомбените сервиси, с които могат да поставят всеки на колене. Да стигне далеч в надпреварата се надява и позабравеният американец Джак Сок.

Именно победи на тези трима тенисисти на осминафиналите може да ви осигурят добра печалба, ако изберете залога с повишен коефициент на Betway.bg за тези вълнуващи и очаквани с голям интерес мачове. Ставката е 3.40, като условието е Алиасим да спечели срещу Джейсън Кублер, Иснър да надделее срещу Петер Гойовчик, а Сок да се справи с Александър Бублик от Казахстан.

Ако само един измежду Алиасим, Иснър и Сок обаче изгуби, залогът ви ще се счита за непечеливш, но ставката определено заслужава да опитате късмета си.

Видяно 15 пъти
Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.