Betway очаква победи на бразилски отбори

0
Коринтианс
Снимка: Twitter

Надпреварата в един от най-старите и популярни футболни турнири в света навлиза в решителна фаза. Предстоят осминафиналните срещи, които ще се играят на разменено гостуване и три от най-интересните от тях са с участието на силни бразилски отбори.

В първите си мачове Коринтианс приема аржентинския гранд Бока Хуниорс, Атлетико-ПР е домакин на парагвайския Либертад Асунсион, а Атлетико-МГ гостува на Емелек в Еквадор.

За тези три мача Бетуей предлага общ повишен коефициент за три победи на бразилските тимове от 8.50. Примамлива е също ставката и Бока да вкара първия гол в двубоя с Коринтианс – 2.75. Тези от вас, които посетят сайта Betway.bg ще могат да се запознаят и с останалите пазари както за тези срещи, така и за други спортни събития.

Важно е да знаете също, че в сайта на оператора са налични и бонуси за играчи, които са преминали процеса по регистрация в betway. Те могат да бъдат активирани, след като се възползвате от началните оферти, а като цяло брандът обръща много сериозно внимание на спортните прогнози и често предлага интересни пазари.

В това число влизат и селекциите в раздела Betway Boost за увеличени коефициенти, като въпросната секция се подрежда по актуални събития, тоест на активни спортни турнири. Промоциите винаги са доста интригуващи и освен футбол и тенис, можете да откриете също активни предложения за крикет и дори електронни спортове.

Интересно е, че секцията се обновява доста често и винаги дава предимство пред стандартните залози. В нея ще може да се възползвате от завишени коефициенти за избрани събития и селекция от сайта.


Видяно 19 пъти
Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.