Бетано отписа тотално Лех (Познан) в Азербайджан

0
Лех Познан стадион
Twitter

Полският шампион Лех (Познан) гостува на азерите от Карабах с гол предимство след първия мач. На свой терен „сините“ взеха крехък аванс, но сега ги чака много тежко гостуване. 

Двата тима са в спор за място във втория квалификационен кръг на Шампионската лига. Според Betano Bulgaria поляците са с много малки шансове за нов успех, като коефициентът за това е 4.33. Дори равенството изглежда доста трудна задача при ставка от 3.40.

Карабах пък е твърд фаворит и „единицата“ ще умножава залозите по 1.85. Съдия на сблъсъка е британецът А. Мадли. Срещата е във вторник от 19 часа българско време на стадион „Тофик Бахрамов“. 

За загубилия отбор все пак ще има утеха, защото ще продължи в квалификациите на турнира Лига Европа. Коефициентите са актуални към понеделник, 11.07.

Видяно 19 пъти
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.