Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Бетано е убеден, че Левски ще бие малтийците отново

0
Левски
Lap.bg

Левски посреща малтийския Хамрун Спартанс в реванш от третия квалификационен кръг на Лигата на конференциите. Столичният гранд има преднина от един гол, което ще внесе спокойствие в неговите редици. 

„Георги Аспарухов“ ще се пръска по шевовете както беше срещу ПАОК при успеха с 2:0 преди три седмици. Сега нагласите са за нова победа, като от Бетано онлайн дават коефициент 1.30 за „единица“. Равенството е оценено на 5.50, а немислим успех на гостите ще изплаща залозите по 11.00.

По презумпция родните отбори не би трябвало да се затрудняват срещу съперници от Малта, но в последните години в Европа вече почти няма слабо съперници. Хамрун пък вече премина успешно два кръга, така че е готов да напише нова страница от своята приказка. 

Станимир Стоилов не дава да се мисли и грам за следващия кръг. Мъри е наясно какви грешки могат да се допуснат след подценяване. Понякога ролята на фаворит може да е коварна. Предстои да видим каква ще е развръзката на реванша. 

Видяно 17 пъти

Автор

Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.