bet365 отписа България в мача с Швейцария

0
българия швейцария
Снимка: lap.bg

Тази вечер приключват и мъките на националния отбор по футбол на България в поредните пропиляни квалификации за голям международен форум. Националите ни ще изиграят последния си мач от Група „C“ и въпреки че не се борим за нищо, то домакините от Швейцария имат за какво да играят. „Нати“ влизат в мача от втора позиция с актив от 15 точки, точно толкова колкото имат и лидерите Италия. България пък ще се бори за третото място в групата, като възпитаниците на Ясен Петров имат 8 точки до този момент.

Утвърденият междунаорден сайт за онлайн залози bet365 съвсем очаквано и справедливо не дава никакви шансове за изненада, макар в спорта всичко да е възможно. Победа за домакините е оценена на 1.09, докато ставката за гостите е 23.00. Равният пък се радва на коефициент от 11.00. Ако все още нямате профил, вашата регистрация в bet365 от България може да направите чрез нашето превю.

Възпитаниците на Мурат Якин и на Ясен Петров са от различни футболни светове и всичко освен разгромна победа за швейцарците ще е пълен шок. Те са задължени да гонят трите точки, защото в същото време Италия гостува на Северна Ирландия в мач, в който изобщо не е сигурно дали „Скуадра адзура“ ще си тръгне с пълния комплект точки. Грешка за лидерите почти със сигурност означава бараж. Швейцарците имат две победи и един равен като домакин в тези квалификации, а головата им разлика е +3.

Родните футболисти отново ен се борят за нищо и това като че ли може да им е от плюс, но да видим. България записа два равни и една загуба в досегашните си три гостувания, като головата ни разлика е -2. Първата среща в София приключи след има-няма 15 минути игра, след като гостите ни напълниха кошницата с три гола бързо-бързо.

Видяно 11 пъти
Божидар Тодоров
Божидар ТодоровБожидар е работил дълги години в спортни медии, където е отразявал най-различни спортни събития от родния и чуждестранния спорт. Неговите публикации са известни още, когато имаше Еврофутбол и сп. МеридианМач
Коментирай

Няма коментари.