Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Берое пусна билетите за Локо Пловдив

0
Берое победи Локомотив (Пловдив)
Източник: LAP.bg

Ръководството на Берое пусна в продажба билетие за предстоящото домакинство на заралии срещу Локомотив Пловдив. Двата отбора излизат един срещу друг в мач от 8 кръг на родната efbet Лига, като срещата на ст. „Берое“ е насрочена за 26 август (петък) от 21:00 ч.

„Цената на билета за мача в предварителната продажба за всички привърженици ще бъде 8 лв. (от днес до четвъртък), а в деня на двубоя от касите пред стадиона билетът ще струва 10 лв. Билетите за VIP зоната са по 40 лв., включително и за деца!

Молим всички зрители да спазват всички изисквания за безопасност: – Да бъдат разположени през 2 седалки един от друг – Да спазват дистанция на входовете и касите пред стадиона – Да избягват струпването на хора пред и около стадиона преди и след двубоя.

ПРЕДВАРИТЕЛНА ПРОДАЖБА

Билетите за мача са в предварителна продажба и на всички каси на eventim в страната. Там се продават всички видове билети. За този двубой е предвидена и онлайн продажба с опция print@home. Можете да отпечатaте своя билет у дома и да го използвате за вход на стадиона. Може да закупите своя билет онлайн.

Билети се продават на и на четирите каси на Eventim  в Стара Загора: 1. ТЕХНОПОЛИС – бул. „Никола Петков“ (до Парк Мол) 2. OMV Дезинтегратор – бул. „Руски“ 3. ОМV Стара Загора – Три Чучура – кв. „Три чучура“ 4. Български пощи – ул. „Св. Княз Борис I“ 81 БИЛЕТИ СЕ ПРОДАВАТ И В ОФИЦИАЛНИЯ МАГАЗИН НА БЕРОЕ!

Съветваме всички привърженици да се възползват от предварителната продажба на билети, за да се улесни достъпът до стадиона и се избегне струпването на хора по касите минути преди началото на двубоя!!!

Местата, посочени на билета няма да се спазват, но отново молим да се спазва изискването за отстояние от две седалки!

Входът за деца до 12 години е свободен, но всички лица до 16 г. трябва да бъдат с придружител и попълнена декларация

ОРГАНИЗАЦИЯ ЗА ДОСТЪП

– Всички привърженици на „Берое“ ще могат да влизат от ТРИТЕ южни входа на стадиона, както и от северозападния вход.

– Всички привърженици на гостуващия отбор ще могат да влизат единствено в сектор „Гости“ от западната страна на стадиона

– Всички привърженици са длъжни да носят документ за самоличност

– Преди края на съответната среща вратата от трибуните към вътрешната част на стадиона (срещу Фен магазина) ще бъде затворена и напускането на съоръжението ще става единствено от южните входове

– Достъпът до коридора към ВИП ложата и ВИП залата ще бъде ограничен единствено за хора със съответен билет или бадж

– Можете да се сдобиете с ценните хартийки и във всички билетни каси в страната, работещи в системата на Eventim.

– Билети ще бъдат продавани и на касите пред стадион „Берое“ в деня на срещата (26 август)“

Видяно 16 пъти

Автор

Божидар Тодоров
Божидар ТодоровБожидар е работил дълги години в спортни медии, където е отразявал най-различни спортни събития от родния и чуждестранния спорт. Неговите публикации са известни още, когато имаше Еврофутбол и сп. МеридианМач
Коментирай

Няма коментари.