Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Берое привика феновете и обяви новия бюджет

0
Берое
Снимка: сайт на Берое

Берое има нов бюджет за следващия сезон, който се оказва съвсем нормален за прилично съществуване на клуба в елита. Шефовете на заралии обявиха финансовите параметри пред своите привърженици. Най-вероятно Петър Хубчев ще продължи да е старши треньор, неазвисимо от това дали тимът ще играе бараж за Европа или не.

Тази вечер се състоя среща между ръководството на ПФК „Берое“ и фенове на тима, на която присъства и треньорския щаб на представителния отбор. На нея бе обсъдено актуалното състояние на „Берое“ – финансово, административно и спортно-техническо, както и бъдещите очаквания към този момент.

Изпълнителният директор Стелиян Попчев събощи, че ръководството прави всичко възможно за нормалното съществуване на клуба, като всички усилия са насочени към това все повече хора да бъдат и се завърнат на стадиона. „Бихме искали да получим подкрепата на цялата беройска общност и се надяваме, че точно нашите фенове също ще помогнат за по-доброто бъдеще. За нас подкрепата им е изключително важна. Старирахме някои инициативи и планираме още, с които да запалим интереса най-вече на децата. Искаме да ги върнем както на стадиона, така и в школата, чиито врати са отоврени за всички желаещи. Искаме да има масовост, който ще доведе до по-голям и качествен подбор“, каза още той.

Ръководството обяви още, че към настоящия момент бюджетът на целия клуб за следващия сезон възлиза на 180 000 лв. месечно, но се надява той да бъде увеличен с подкрепата на фенове и бизнес. Бе съобщено, че към този момент има интерес от инвеститори, но тепърва ще стане ясно сериозността на намеренията им, като нещата са във фаза „взаимно проучване“.

Петър Хубчев заяви пред феновете, че клубът трябва да продължи да бъде без задължения и трябва да се направи всичко възможно това да бъде така и занапред. „Не трябва да се фокусираме върху един или няколко души, а трябва да гледаме целия клуб и да направим всичко възможно за неговото добро съществуване. Ако трябва да бъдем честни, към този момент имаме бюджет, с който ще се борим да запазим елитния си статут през следващия сезон. Всеки един трябва да е наясно с това. Трябва да сме сплотени и работим заедно.“, заяви още старши треньорът.

Срещата продължи с конструктивен диалог между фенове, ръководство и треньорски щаб, в който бяха обсъдени детайлни предложения и идеи, които да бъдат реализирани, съобщи сайтът на Берое.


Видяно 21 пъти

Автор

Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.