Бербатов се скара на охранител

0
Димитър Бербатов
Снимка: lap.bg

Димитър Бербатов бе намесен в скандал дни преди конгреса на БФС. Утре ще бъде избран шеф на футболната централа, като основни кандидати за поста са именно Бербатов и досегашният президент Борислав Михайлов.

В социалната мрежа се появи клип, на който се вижда невъздържано поведение на бившия голмайстор на Манчестър Юнайтед. Кадрите бяха публикувани във Facebook групата „Забелязано в София“ от Ангела Стефанова. На тях се вижда как Бербатов се нахвърля върху охранител, вдигайки му луд скандал.

Причината е, че той е възпрепятстван да продължи по пътя с лъскавото си Бентли, като очевидно иска да шофира през забранена зона. На видеото се вижда какви ги върши Бербатов, който вдига скандал на охранителя.


„Еволюция ли е тук? Или, когато правилата не важат за теб, защото си Бербатов, ти определяш правилата – да минаваш на непозволено, да газиш деца и да се държиш като мутра. Не, мерси. Що не си инвестираш Бентлито в детския футбол“, пише Ангела Стефанова към видеото, което бързо започна да набира популрност.

Видяно 32 пъти
Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.