Бербатов се яви на разпит в прокуратурата

0 коментара
Димитър Бербатов
Снимка: lap.bg

Кандитат за президент на БФС Димитър Бербатов също се яви на разпит в Районната прокуратура в София. Бившият нападател на Манчестър Юнайтед е призован във връзка със сигнала, подаден от него срещу Борислав Михайлов.

Бербатов и екипът му сезираха прокуратурата, че Михайлов е използвал служебното си положение, с цел оказване на натиск върху клубове, за да ги откажат от искането им за свикване на извънреден Конгрес.

„Вие чухте когато един представител на отборите говори публично. Излезе и каза за какво става въпрос. И ние сме тук, за да добавим по тази тема, помолиха ни да дойдем и напълно нормално. Ще кажем, каквото са ни казали клубовете. Оттам нататък вече зависи от хората, които ще работят по това нещо. В крайна сметка клубовете искаха помощ, ние можехме да откажем или да се опитаме да помогнем, което и направихме“, заяви Бербатов.

По негово мнение всичко, което се случва, е разочароващо. Въпреки това той сподели, че на клубовете трябва да им се оказва винаги помощ, когато бъде поискана такава от тяхва страна.

Преди броени дни на разпит в прокуратурата се яви и Борислав Михайлов.

Видяно 15 пъти
Коментирай

Няма коментари.

Алберт Димитров
Алберт ДимитровАлберт Димитров, на 25 години, студент e пo Публицистика и комуникации във Виена. Стажувал е в регионални и национални онлайн медии с ресор спорт.