BETMARKET ВЕЧЕ В БЪЛГАРИЯ
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
BETMARKET ВЕЧЕ В БЪЛГАРИЯ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Бербатов призова УЕФА и ФИФА да разследват Боби Михайлов

0
димитър бербатов мартин петров стилян петров
Снимка: lap.bg

Бившият национал и кандидат за президент на БФС Димитър Бербатов призова ФИФА и УЕФА за разследват настоящия ръководител на централата Борислав Михайлов. Голмайсторът се позова на доказателства на разследващи журналисти за близките отношения на президента на БФС с ръководителя на мафията за уреждане на футболни мачове – сингапурецът Дан Тан.

„Шокиращо разкитие за топла връзка между БФС и Дан Тан!

Една снимка казва повече от хиляда думи, една снимка която доказва, че президент на Българския футболен съюз празнува в Сингапур с бос на черното тото в света, броени дни преди да подпише лично договор с контролирана от Дан Тан фирма за организирането на мача България – Естония (2:2 с четири дузпи), който ФИФА анулира и призна, че е бил организиран с цел печалба от залагания, а не по спортни причини.

Снимка и договор, направени през дни! При положение, че тогава се твърди, че предложението от тази фирма е едва ли не случайно и не е било ясно кой и какво стои зад нея! Всичко това на честна дума, без проверка на посредника, който не е бил регистриран като ФИФА мач агент, което е било задължително тогава. Незнание, невежество или НЕЩО ДРУГО? Нека разследващите органи да кажат. FIFA UEFA“, написа Бербо във Фейсбук.Видяно 37 пъти

Автор

Юри Славчев
Юри СлавчевЮри Славчев е български спортен журналист. Работил е като репортер за Канал 3. Освен това е водещ на предването "Спорт в Обектива". Отразява и коментира най-важните спортни събития. Известен е още с работата си за агенции като Блиц и редица други медии.
Коментирай

Няма коментари.