Бербатов е готов за дебат с Борислав Михайлов

0
Димитър Бербатов
Снимка: lap.bg

Димитър Бербатов атакува за пореден път ръководството на БФС и обяви, че е готов да се изправи очи в очи с Борислав Михайлов.

„Бих се отзовал на дебат с Борислав Михайлов. Но, ако той е просто за самия спор и няма нищо ползотворно в него, няма смисъл. Ако ще си поставяме оценки шест, шест, шест, пак няма смисъл. Нека да говорим за развитието на футбола“, каза Бербатов.

„Проблемът е в корените. Очаквано два софийски съдийски състава се произнесоха, че е спряно вписването на ръководството на БФС. Това означава, че пороците са толкова големи, че няма как да има друго решение. Оттук нататък започват делата. По този начин, когато се водят дела, те ще седят на своите позиции“, допълни бившият голмайстор.

„Клубовете обаче видяха пороците и очакваното невписване е факт. Има Конгрес, насрочен е на 18 март. Хората започват да се объркват. На 18 март изтича мандатът на сегашното ръководство. Един месец преди датата на конгреса могат да променят дневния ред. За да не се случи това, сме започнали подписка с клубовете. Искаме да сме сигурни, че следващият конгрес ще е изборен. Ако в БФС си мислят с хватки да останат по-дълго време, ще направим така, че това да не се случи“, каза още Димитър Бербатов. 


Видяно 10 пъти
Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.