Бензема даде обещание на феновете след провала

0
Карим Бензема
Снимка: Instagram

Нападателят на Франция Карим Бензема се обърна към феновете след отпадането на отбора от Евро 2020 в резултат на поражението от Швейцария (3:3, 4:5 след дузпи).

„Тъжни и разочаровани от резултата от вчерашния мач. Огромно разочарование, с удоволствие щях да продължа да Ви вълнувам още дълго време. Благодаря Ви за постоянната подкрепа по време на Европейското. Благодаря Ви за силата, която ми давахте всеки ден. Нищо не е лесно, ще продължим да се борим, за да се подготвим за бъдещето и да се завърнем още по-силни“, написа Бензема в Instagram.

Карим Бензема вкара четира гола на Европейското – по два на Португалия и Швейцария. Неговото представяне бе на ниво след завръщането му в националния и се очаква нападателят да продължи да води атаката на „петлите“ и в световните квалификации.

Превод: Nostrabet


Видяно 36 пъти
Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.