Бен Симънс не иска и да чува за Филаделфия

0
бен симънс нба

Гардът на Филаделфия 76 Бен Симънс е отказал да се яви на подготвителния лагер на отбора, който започва следващата седмица. 25-годишният австралиец е твърдо решен да не бъде повече част от отбора от Източната конференция и още преди месец публично поиска да бъде трансфериран в друг тим.

Симънс, който бе първи избор в НБА драфта през 2016-та, бе главен виновник за ранното отпадане на Филаделфия в плейофите през изминалия сеозн. Високият 211 см гард буквално не може да стреля от никаква дистанция и това в голяма степен коства ефективното нападение на целия отбор.

Ръководството на „Фили“ е провело среща с играча и му е било казано, че подобни действия от негова страна ще доведат до финансови наказания, но според източници в НБА Симънс е готов да поеме въпросните глоби, стига да му бъде намерен нов отбор.

Видяно 7 пъти
Коментирай

Няма коментари.

Божидар Тодоров
Божидар ТодоровБожидар е работил дълги години в спортни медии, където е отразявал най-различни спортни събития от родния и чуждестранния спорт. Неговите публикации са известни още, когато имаше Еврофутбол и сп. МеридианМач