Белгия започва с победа в Катар според Winbet

0
Белгия
Снимка Twitter

Белгия излиза срещу Канада в първия си мач от груповата фаза на Световното първенство в Катар. Един от фаворитите за спечелването на трофея ще има труден тест срещу солидните северноамериканци. 

Вече станахме свидетели на една голяма изненада – Аржентина загуби от Саудитска Арабия с 1:2 и закономерно трябва да бъдем нащрек. От българския букмейкър уинбет все пак дават сериозно предимство за класния белгийски тим и коефициентът за негова победа е 1.55. 

Равенството е оценено на 4.20, а успех на Канада ще умножава залозите по 6.00. Това е последен шанс за „Златната генерация“ не Белгия да донесе трофей в родината. До момента се очакваше повече от настоящия отбор. 

Канада пък спечели квалификациите в зоната, оставяйки зад себе си САЩ и Мексико. Именно тези три страни ще приемат следващия Мондиал през 2026 година и „кленовите листа“ се надяват да положат основите на успеха. 

Видяно 21 пъти

Автор

Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.