Батков отвърна на Дембеле: Пропаднал човек!

0
Тодор Батков
Бившият собственик на Левски, Тодор Батков

Бившият президент на Левски Тодор Батков коментира думите на нападателя Гара Дембеле, който обяви, че по време на престоя си на „Герена“ е бил принуждаван да взима забранени вещества. Същите обаче са били забранени в Германия. Батков контрира, че бившият голмайстор на Левски е пропаднал човек, който говори измислици.

“Пълни глупости и измислици. Дембеле каза ужасни неща, които нямат нищо общо с истината. Той ми се обади преди 5-6 месеца и искаше да му пратя пари. Казах му – малко ли пари изкара при мен? Давах му по 12 000 евро на месец и 1000 на всеки гол. После в Германия го уредихме със заплата от 45 000 евро, от която чисто взимаше 27 000 евро. И се провали”, каза Батков.

“Пропаднал човек. Тогава лекар при нас бе д-р Жан Филипов, както и д-р Великов, който после отиде в Лудогорец. Не знам какви са тези сестри, за които казва. 

В Левски никога не сме се занимавали с такива неща. По мое време обаче други ги взимаха и правеха. Дори имахме сериозен проблем с един играч, който привлякохме от друг наш отбор. Тогава д-р Филипов хвана, че има нещо нередно при него – помпали го с нандролон”, сподели още бившият шеф на Левски. 

Видяно 9 пъти
Слави Янакиев

Слави Янакиев

Коментирай

Няма коментари.