Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Батков дава пари на Левски

0
Тодор Батков
Снимка: lap.bg

Странни времена настанаха на „Герена“. Финансовата криза е принудила ръководството на клуба да потърси помощ от бившия собственик на „сините“ Тодор Батков и той е обещал да даде 200 – 300 хиляди лева на клуба. Адвокатът е часто от един велик момент в „синята“ история, белязан от успехи и в България, и в Европа, но реално при него стартира и финансовата криза в Левски, която предизвика поредица от негативни събития.

Батков, който признава, че най-голямата му грешка на „Герена“ е уволнението на Станимир Стоилов, казал на „сините“, че очаквал да осъществи няколко сделки в близко време и ако това стане, ще даде безвъзмездно на клуба споменатата по-горе сума.

Припомняме, че Батков си навече гнева на Станимир Стоилов малко преди завръщането му на треньорския пост на „сините“, пишат колегите от „Мач Телеграф“. Тогава адвокатът публично призова Мъри да поеме Левски, а отговорът на адвокатът не закъсня: „Моето мнение от преди 13 години е, че той тогава ни излъга нас. Той е най-големият виновник Левски да стигне дотук. Нямам нужда да помага със съвети и с каквото и да е. Ако иска да помага финансово, е добре дошъл, за друго – не, благодаря. Сега сълзливи интервюта, не – нямам нужда от тях.“


Видяно 23 пъти

Автор

Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.