Бат Венци: Дейвид Копърфийлд смени съдията на почивката

0
Венцеслав Стефанов
Снимка: lap.bg

Шефът на Славия направи поредното си култово изявление след равенството с ЦСКА – 1:1, на „Българска Армия“. Бат Венци изрази пълно разочарование от съдийството на Георги Кабаков.

„Доволен съм от точката, защото я постигнахме с мъжка игра. Браво на момчетата, браво на Светльо Вуцов. Той е цесекар, но играе със сърце и воля срещу своя любим отбор. Щом е син на Велислав Вуцов и е станал цесекар, това показва, че има собствено мнение и умее да го отстоява“, заяви Внецеслав Стефанов.

„Не разбрах обаче защо ни смениха съдията на почивката срещу ЦСКА. Много съм разочарован. Вие, не забелязахте ли, че през второто полувреме свири друг съдия? Сигурно Дейвид Копърфийлд го е сменил, не знам. Как ли стават тези работи? Червен картон, дузпичка, идеално. Ама не стана“, каза още Венцеслав Стефанов.

Видяно 16 пъти
Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.