BETMARKET ВЕЧЕ В БЪЛГАРИЯ
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
BETMARKET ВЕЧЕ В БЪЛГАРИЯ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Базел твърд фаворит на Palms Bet срещу северноирландци

0
базел крусейдърс

В четвъртък вечер ще се изиграят част от първите мачове от сблъсъците от втория предварителен кръг за влизане в групите на Лигата на конференциите. От 20:00 ч. (българско време) швейцарският Базел приема северноирландския Крусейдърс, а двубоят ще се играе на ст. „Якоб Парк“.  Букмейкърът palms bet дава очаквано предимство на домакините. Коефициентът за победа на „червено-сините“ е 1.07, докато този за гостите е 23.00. Равенството пък е оценено на 8.80.

Възпитаниците на Александър Фрей започват участието си в Европа от втори предварителен кръг, след като завършиха на второ място през миналата кампания в Швейцария. Новото първенство вече започна, а Базел завърши 1:1 като гост на Винтертур. През миналата кампания Базел стигна 1/16-финал в Лигата на конференциите.

Играчите на Стивън Бакстър достигнаха до втори кръг, след като отстраниха гибралтарския тим Брунос Мегпайс в първия предварителен рунд. Северноирландците имат професионален статут едва от 2018-ма, като през последните два сезона не успяха да достигнат зона Европа.

Видяно 27 пъти

Автор

Божидар Тодоров
Божидар ТодоровБожидар е работил дълги години в спортни медии, където е отразявал най-различни спортни събития от родния и чуждестранния спорт. Неговите публикации са известни още, когато имаше Еврофутбол и сп. МеридианМач
Коментирай

Няма коментари.