Барса: Дембеле, тръгвай си

0
Усман Дембеле
Снимка: Twitter

Изпълнителният директор на Барселона Матеу Алемани обяви, че на Усман Дембеле повече няма да се разчита, след като отказа да подпише нов договор. Каталунците се надяват още през този месец той да отиде в друг отбор, тъй като през лятото става свободен агент.

„Разбираме, че решението на Дембеле е да не остане при нас, заяви Алемани. – Ние вече му съобщихме за нашето решение да не разчитаме повече на него. Искаме тук да има само играчи, които са отдадени на клуба. Казахме на Дембеле, че трябва да си тръгне възможно най-скоро.“ 

„През юли стартирахме преговорите за новия му договор, допълни шефът на Барса. Нашите оферти обаче бяха постоянно отхвърляни от неговия агент. Стана ясно, че той не иска да продължи да бъде част от клуба. Очакваме негов трансфер още този месец.“

Треньорът Шави Ернандес няма да търси заместник на Дембеле, тъй като в атака разполага с достатъчно перспективни играчи, сред които Ансу Фати, Педри и Гави.

Видяно 24 пъти
Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.