BETMARKET ВЕЧЕ В БЪЛГАРИЯ
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
BETMARKET ВЕЧЕ В БЪЛГАРИЯ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Бардон: Мъри има идея за играта

0
Станимир Стоилов
Снимка: lap.bg

Феновете на Левски са във възторг от това, което чуха. Бивш футболист на тима и любимец на агитката обясни кой е козът на Левски в битката за титлата през следващия сезон. Халфът разкри и къде е силата на отбора на народа.

Думите на този играч имат огромна тежест, тъй като той бе незаменима част от една синя формация, която превърна Левски в първия български клуб, участвал в групите на Шампионска лига. Оттогава този човек си е извоювал правото да коментира и дава мнение за всичко, което се случва в синия лагер.

Седрик Бардон обяви, че Станимир Стоилов е най-голямото богатство на Левски и с него отборът ще се бори с Лудогорец за титлата.

„Стоилов е човек, който бързо разбира нещата. Той познава играчите и техните възможности. Познава и дефектите им. Има идея за играта и успява да адаптира даден футболист към поста, на който играе. Не иска от никого нищо, което той не може да прави. Това е негово качество. Няма да поиска от нападателя да се защитава и от защитника да бележи голове. Той е разбрал, че на терена всеки има своето място, на което е полезен със своите качества“, каза Бардон.

„Мисля, че той притежава способността да дойде при теб и да ти каже право в очите истината – това не е добре, онова не е добре. И след като свърши разговорът, нещата си продължават по същия начин. Това е едно от качествата му. Казва ти нещата направо в очите, независимо дали ти харесва, или не. Но той винаги е ясен – когато е доволен или когато не е доволен“, допълни французинът.

„Надявам се Левски да се бори с Лудогорец за титлата, въпреки че през последните години Лудогорец взе аванс. Техният клуб е стабилен и пълен с добри играчи. Те свикнаха да играят в евротурнирите, така че имат натрупан опит. Мисля, че на Левски ще му е нужно да минат още една-две години, докато създаде отбор, с който да бие Лудогорец редовно. Но мисля, че това е възможно“, каза още Седрик Бардон.


Видяно 30 пъти

Автор

Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.