Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Барчовски: Везенков и Бост искат да играят по 50-60 минути

0
Росен Барчовски
Снимка: lap.bg

Селекционерът на националния отбор по баскетбол Росен Барчовски беше на седмото небе след победата над Грузия с 90:82.

Специалистът не скри похвалите си към Дой Бост и Александър Везенков, които изнесоха феноменален мач.

„Не е лесно да говоря след такъв мач, но всички сме доволни от победата. Задържахме шансовете си да продължим и да изпълним мечтата ми да отидем в Берлин“, Барчовски обяви след първата ни победа на Европейското първенство. 

„Благодаря на всички играчи и на колегите ми. Това е много добре, но не сме приключили. Трябва да се възстановим. Ако играем като днес, можем да спечелим още една или два мача, никой не знае“, добави след успеха над домакините. 

„Александър Везенков е много важен за отбора, лидер в Евролигата, с оферта от НБА, но не е само той. Забравих за кажа, че имам само един проблем с този отбор – Везенков и Бост не искат смята, а да играя 50-60 минути. Нищо специално не сме правили в подготовката за този мач.“

„Някой път думите на треньора са много важни, някой път не може да ги уцели, но днес ми се получи. Използвах празника на Съединението и това им казах. В името на този ден да бъде заедно“, сподели още Барчовски. 

Видяно 13 пъти

Автор

Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.