Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Барселона и Реал в люта битка за 15-годишна сензация

0
Ендрик

Испанските грандове Реал (Мадрид) и Барселона, които са в стихията си, когато става дума за откриване на бразилски таланти, отново набелязаха една и съща цел. Става дума за 15-годишната сензация от младежките формации на Палмейрас – Ендрик.

Талантът изумява с изявите си и до момента има 80 гола в 109 официални мача в различните лиги в Бразилия. Очаква се след месец той да подпише първи професионален договор с Палмейрас. Това ще стане след навършване на 16 години, което е на 21 юли.

Между двете страни вече има принципно споразумение. По този начин той ще може да играе с първия отбор на Палмейрас, който спечели последните две издания на Копа Либертадорес.

Барселона и Реал Мадрид обаче имат намерение да вземат футболиста в академиите си и след няколко години да го интегрират в първия си състав. Очаква се Палмейрас да сложи сериозна откупна клауза на Ендрик, за да вземе сериозни пари от грандовете в Европа.


Видяно 20 пъти

Автор

Юри Славчев
Юри СлавчевЮри Славчев е български спортен журналист. Работил е като репортер за Канал 3. Освен това е водещ на предването "Спорт в Обектива". Отразява и коментира най-важните спортни събития. Известен е още с работата си за агенции като Блиц и редица други медии.
Коментирай

Няма коментари.