Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Баялцалиев не вижда нищо лошо в жалбата на Левски

0
Детелин Баялцалиев
Детелин Баялцалиев (Снимка: Архив)

Бившият футболен съдия – Детелин Баялцалиев, беше потърсен за коментар относно жалбата на Левски фо УЕФА с иск за преиграване на мача-реванш срещу Хамрун Спартанс (2:6 след изпълнение на дузпи).

Според него „сините“ са в правото си да се пробват.

„Основание за жалба има, тъй като е нарушено правило 8 от правилата на играта. А именно, че при изпълнение на начален удар всички футболисти от изпълняващия началния удар отбор трябва да се намират в собствената половина, с изключение на този, който изпълнява“, обясни Баялцалиев.

„От УЕФА би трябвало да обърнат подобаващо внимание на жалбата. Това, че от ръководството на Левски са я подали, не е никак лошо и никак срамно…“, добави той.

Все пак специалистите определят шансовете за преиграване на около 1%. Съдия, който пожела анонимност, обясни, че ако се преиграваха всички срещи с подобни грешки, то постоянно щеше да има едни и същи мачове.

Видяно 10 пъти

Автор

Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.